Skip to main content
Alueyhdistykset

Suomen Keittiömestarit ry

Laaninkatu 1a
15340 LAHTI

Y-tunnus: 1800210-0

Suomen Keittiömestarit ry ottaa vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.

Verkkolaskutiedot

Suomen Keittiömestarit – Finlands Köksmästare ry

Verkkolaskuosoite:
003718002100

Jos verkkolaskujen välittäjänne on operaattori esim. Itella, Basware yms.
välittäjätunnus: on 003721291126 (Maventa)

Jos verkkolaskujen välittäjänne on pankki esim. Nordea, Osuuspankki yms.
välittäjätunnus on DABAFIHH

Huom! Pyydämme olemaan tarkkana operaattoritunnuksen kanssa, jotta laskut saapuvat ongelmitta perille. Voimme ottaa verkkolaskujen mukana myös laskun kuvatiedoston sekä muita liitteitä PDF-muodossa. Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan ostolaskut suoraan skannauspalveluun paperisena tai sähköpostitse alla olevan ohjeen mukaisesti.

Sähköpostilaskut

invoice-18002100@kollektor.fi

Tärkeitä huomioita sähköpostilaskujen lähettämiseen skannauspalveluun:

• Laskut lähetetään sähköpostin liitetiedostoina PDF-muodossa
• Yksi lasku per tiedosto, joka sisältää laskun kaikki sivut ja muutliitteet
• Yksi sähköposti voi olla maksimissaan 10Mb
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja versio 1.3 tai uudempi • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210x297mm eli A4
• Tiedoston nimi ei saa sisältää kuin tavallisia kirjainmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9

Paperiset laskut

Suomen Keittiömestarit – Finlands Köksmästare ry

PL100
80020 Kollektor Scan

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

Hallitus

Markku Ojala
Puheenjohtaja
Petri Selander
Varapuheenjohtaja ja NKF
Jani Forssell
Rahastonhoitaja
Aarne Hietamäki
Sihteeri
Jukka Mäkinen
Young chefs, hankkeet
Tapio Laine
Kilpailutoiminta ja worldchefs
Janne Lampi
Lähiruoka ja alueyhdistykset

Laaninkatu 1a
15340 LAHTI

puheenjohtaja@chefs.fi
040 771 2817

Y-tunnus: 1800210-0

Tilaa uutiskirje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.