Suomen Keittiömestarit ry toteuttaa tehtäväänsä seuraavilla toimenpiteillä:
STRATEGIA, ARVOT JA VISIO
Strategia
- Teemme aktiivista yhteistyötä alueyhdistysten kesken. Kannustamme alueyhdistyksiä aktivoimaan alueellaan työskenteleviä alan ammattilaisia liittymään yhdistykseen.
- Teemme aktiivista yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Panostamme nykyisten ja uusien yritysyhteistyösopimusten kehittämiseen toimintamme jatkuvuuden turvaamiseksi.
- Tuemme alan kotimaista ja kansainvälistä kilpailutoimintaa kouluttamalla ja mahdollistamalla kilpailijoiden ja tuomareiden osallistumisen kilpailuihin.
- Tulemme tekemään yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa ja tuemme nuorten kokkien osallistumista kotimaiseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan yhteistyössä Suomen Kokkimaajoukkueen kanssa. Lisäksi tuemme nuorten verkostoitumista ja ammattitaidon edistämistä Young Chef Club – toiminnan avulla
- Edistämme toiminnallamme suomalaisten raaka-aineiden arvostusta ja tunnettuutta puhumalla puhtaiden, selkeiden ja jäljitettävien kotimaisten raaka-aineiden puolesta.
- Viestimme toiminnastamme avoimesti ja aktiivisesti perinteisen ja sosiaalisen median kanavissa.

Arvot
Yhdistyksemme toimintaa ohjaavat arvot ovat yhdessä tekeminen, korkeatasoisen keittotaidon kehittäminen sekä tiedon ja osaamisen jakaminen sekä vastuullisesti tuotettu kestävä ruoka ja sosiaalinen hyvinvointi.
Visio
Visionamme on olla tulevaisuudessa alan merkittävä jäsenyhdistys, joka edistää suomalaista gastronomiaa ja korkeatasoista keittotaitoa.
Lisäksi haluamme tehdä aktiivista yhteistyötä sekä olla haluttu ja molemminpuolista arvoa tuottava yhteistyökumppani kannattajayrityksillemme ja muille sidosryhmillemme kotimaassa ja kansainvälisesti.

Suomen Keittiömestarit ry on Pohjoismaiden keittiömestariliitto NKF:n ja maailman keittiömestariliiton World Chefsin jäsenyhdistys.
Tutustu tekemäämme kansainväliseen yhteistyöhön