UUTISET

YOUNG CHEFS CLUB

Young Chefs Club

Toiminnan tarkoituksena on edistää suomalaisen gastronomian sekä alan arvostusta ja tunnettuutta kotimaassa. Young Chefs Clubin toiminnan kautta mahdollistamme nuorille (18- 23v.) verkostoitumisen kotimaassa, järjestämme nuoria kiinnostavia koulutuksia ja vierailuja ympäri maata. Verkoston ja tapaamisten keskeinen tehtävä on toisten tukeminen ja kokemusten jakaminen. Tunnettuuden edistämiseksi nuoret tekisivät kouluvierailuja jossa he kertovat toiminnastaan opiskelijoille.  Toiminnan rahoittamiseksi voisi järjestää esimerkiksi mahdollisia Pop Up- ravintoloita eri puolilla Suomea.

Young Chefs Clubin kautta on halukkaiden mahdollista päästä tutustumaan kilpailutoimintaan sekä sitoutumisen ja osaamisen tason ollessa riittävää, pääsyn itse kilpailutoimintaan yksilö tai joukkue tasolla.

Young Chefs Clubiin tarvitaan sitoutuneita, aktiivisia tekijöitä jotka omilla alueellaan markkinoivat Young Chefs Clubia.

Kutsu Young Chefs Club tapaamiseen 16- 17.6.2018

Paikka:

Turun ammatti- instituutti

Lemminkäisenkatu 18 D

20520 Turku

Riikka Mantila 044- 907 3074 tai 044- 023 0573

 

Lauantai:

9.00 -10.00 Aamukahvi ja Young Chefs Clubin esittely ja tutustuminen muiden alueyhdistysten edustajiin

10.00 -11.00 Kilpailutoiminta Suomessa, Tapio Laine (mahd.ulkopuolinen asiantuntija)

11.00 -12.00 Kotipellon Puutarha, Mimis yrttitasting,

12.00 -15.00 Varhaisperuna-tasting ja lounas

15.00 Siirtyminen Hotelli Helmeen (Tuureporinkatu 11, Turku)

17.00 Päivällinen ravintola Ludussa  (Linnankatu 17, Turku)

19.30 Neitsytperunafestivaalit Panimoravintola Koulu (Eerikinkatu 18, Turku)

 

Sunnuntai:

Aamiainen

11.00- 11.30 Jatkotoimista sopiminen

Kokin takki, mustat housut, mustat sukat ja mustat kengät (yhteiskuva) ja päivälliselle casual

Sitova ilmoittautuminen ja kokouspaketin maksaminen 5.5.2018 mennessä

riikka.mantila@chefs.fi – osallistujan nimi, osoite, syntymäaika, alueyhdistys

Tilinumero: FI 41 4309 0010 5369 93   BIC: ITELFIHH

Kokouspaketin hinta 130€ / hlö. sisältäen koulutuspäivän, ruoat ja hotelliyön 2 hh huoneessa

(160€ / hlö, 1 hh huone)