UUTISET

Yhteistyökumppanimme Viking Line etsii työntekijää

Haemme CATERINGESIMIESTÄ (keittiö) M/S Mariellaan

”Vähän enemmän tunnetta” – Onko ruoka intohimosi?

Jos haluat olla mukana kehittämässä Itämeren parhaita makunautintoja, hae PÄÄKOKIN (cateringesimies) paikkaa Viking Linen laivoille.

Pääkokki laivalla, johtaa, vastaa ja kehittää työtä laivan keittiössä yhteistyössä laivan keittiömestarin kanssa ja tekee keittiömestarin sijaisuuksia tarvittaessa.
Työtehtäviäsi ovat myös päivittäinen laadun- ja hygieniavalvonta ruuan valmistuksen, varastoinnin ja esillepanon suhteen sekä lisäksi työaikasuunnittelun,
ja tuotekehitystä. Raportoit laivan keittiömestarille. Työhön sisältyy myös turvatehtäviä.

Sinulla on aito kiinnostus ruokaan ja juomaan sekä kyky motivoida tiimiä tarjoamaan vieraillemme unohtumattomia ravintolaelämyksiä. Samalla kykenet johtamaan toimintaa myynti- ja tulostavoitteellisesti. Olet positiivinen, avoin, aloitteellinen ja vastuullinen. Työskentelet lämpimän- tai kylmänkeittiön puolella.

Sinulla on ravintola-alan koulutus ja kokemusta esimiehenä toimimisesta. Pystyt kommunikoimaan suomeksi ja ruotsiksi, muiden kielten osaaminen on etu.

Yli 50 vuotta varustamoalalla toiminut Viking Line on vakaa työnantaja. Työskentelemme 1 : 1 – vuorottelulla, mikä tarkoittaa, että jokaista työvuoroa seuraa aina yhtä pitkä vapaa jakso.

Paikka on vakituinen, ja aloitus sopimuksen mukaan.

Haluatko kiinnostavan työn? Hae töihin Punaisille laivoille jo tänään!

Rekisteröi hakemuksesi kotisivuillamme, www.vikingline.com tai intra/personal sjö/ sök jobb viimeistään 07.05.2017.

Lisätietoja antaa M/S Mariellan keittiönestari  +358 040-668 2709 tai Leila Sundblom, puh. +358 18 27000.