UUTISET

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa kokkia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.10.2017 – 30.09.2018

Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa / Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto hakee palvelukseensa kokkia suurlähettilään/pysyvän edustajan virka-asuntoon ja Suomen EU-edustustoon vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 01.10.2017 – 30.09.2018 (tai sopimuksen mukaan, kun henkilöturvallisuusselvitys on saatu).

Tehtävään haetaan alan ammattilaista, joka haluaa omalla työllään edistää suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuutta Belgiassa. Kokilla on kokonaisvastuu EU-suurlähettilään virka-asunnossa sekä EU- edustuston kokoustiloissa järjestettävien edustustilaisuuksien aterioiden menusuunnittelusta, kustannuslaskennasta ja ruokatarvikkeiden hankinnasta edustavaan toteutukseen ja esillepanoon saakka. Kokki vastaa myös edustustilaisuuksista, joita järjestetään pysyvän edustajan sijaisen ja poliittisten ja turvallisuusasioiden komitean suurlähettilään edustusasunnoissa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, sillä edustustilaisuudet vaihtelevat muutaman hengen lounastilaisuuksista muutaman sadan hengen vastaanottoihin.

Tehtävän haltijalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, suomalaisen ruokakulttuurin tuntemusta ja alan monipuolista kokemusta sekä vähintään tyydyttävää suomen ja englannin kielen taitoa. Vähintään välttävä ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta, palveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä otetta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä.

Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisena työskentelypaikkana ovat EU-suurlähettilään virka-asunto ja Suomen pysyvä edustusto Euroopan unionissa.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyvät osoitteesta supo.fi.

Lisätiedot hallintopäällikkö Anu Vuori-Kiikeri, anu.vuori-kiikeri@formin.fi, puh. 00 32 473 94 95 84.
Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään viimeistään maanantaina 21.08.2017sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi.eue@formin.fi.