UUTISET

Suomen Keittiömestarit Ry julkilausuma

Suomen Keittiömestarit ry syyskokous                              JULKILAUSUMA

Jyväskylässä 18.11.2017 Hotelli Albassa

Suomen Keittiömestarit ry on ottanut syyskokouksessaan Jyväskylässä tänään kantaa ajankohtaiseen aiheeseen.

Ravintola-ala kaipaa uusia tekijöitä, keittiömestarit jalkautuvat oppilaitoksiin

Kokkipula on koko maan kattava. Jalkaannumme oppilaitoksiin kertomaan ammatistamme ja näin saamme nuoria ammattilaisia jatkamaan työtämme. Hyvällä yhteistyöllä uskomme onnistuvamme tässä. Tämä tulee olemaan yhdistyksellemme yksi tulevien vuosien tärkeimmistä tehtävistä.

Tänä päivänä ala sopii myös naisille, ja ne jotka haluavat kehittyä ammatissaan, ala tarjoaa mahdollisuuden luoda hyvän uran arvostetussa ammatissa.

Suomen 100-juhlavuosi sai paljon hyvää aikaan

Suomen Keittiömestareissa hyvä työ saa jatkoa tulevina vuosina ja kutsumme kaikki ruoka-alan toimijat toteuttamaan yhteisiä tavoitteita.

Suomen 100-juhlavuoden aikana Suomi on ollut täynnä hienoja tapahtumia. Elämä jatkuu kuitenkin sadan vuoden jälkeenkin ja monenlaisia uusia asioita on käynnistetty kuluvan juhlavuoden aikana. Me Keittiömestareissa aiomme jatkaa myös tulevaisuudessa niitä hyviä asioita, joita juhlavuosi on nostanut esiin. Keräämme ruoka-alan osaajat yhteen ja annamme heille tukemme ja mahdollisuuden edetä tavoitteissaan. Luomme vahvan pohjan kansainväliseen gastronomiaan, vahva osaaminen maailmalla luo hyvän pohjan menestykselle. Ja menestyneet ovat edelleen tukena uusille innokkaille alan toimijoille. Kutsumme kaikki mukaan yhteiseen tavoitteeseen, hyvän ruoan ympärille ja me mestarit annamme oman panoksemme ruokakulttuurin nykyaikaistamiseen ja kehittymiseen uudelle vuosikymmenelle.

 

Suomen Keittiömestarit ry

 

Lisätietoja: Puheenjohtaja Ulla Liukkonen, puh. 050 352 9006