UUTISET

Suomen Keittiömestareille uusi yhteistyökumppani

Fazer Leipomot Suomi ja Suomen Keittiömestarit ry yhteistyöhön

 

Fazer Leipomot Oy on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Keittiömestarit ry:n kanssa. Tuoreen yhteistyösopimuksen tarkoituksena on edistää Fazer Leipomoiden ja keittiömestareiden välistä vuorovaikutusta sekä kehittää uudenlaisia yhteistyömuotoja Suomen Keittiömestarit ry:n ja sen ympäri Suomea sijaitsevien paikallisyhdistyksen kanssa.

Samanlainen arvopohja

”Olemme erittäin iloisia yhteistyösopimuksesta. Meillä on samanlainen arvopohja Suomen Keittiömestarit ry:n kanssa. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, laadukkuus ja yhteistyö. Ylivertainen maku ja korkea laatu ovat ominaisuuksia, joita me molemmat haluamme jatkuvasti kehittää”, kertoo tuotekehityksen keittiömestari Jaakko Seppä Fazer Leipomot Oy:stä.

Fazer Leipomot tarjoaa keittiömestareille leipätuotteita, ruokaisia kahvileipiä ja aihioita sekä arvoa luovia ratkaisuja jokapäiväisen työn tueksi.

Suomalaisen ruokakulttuurin edistäminen yhdistää

”Suomessa on rikas leipäkulttuuri. Valittiinhan ruisleipä juuri Suomen kansallisruoaksi. Meistä tällaisten kansallisten omaleimaisuuksien vaaliminen on tärkeää. Uskomme, että myös tämä onnistuu hyvällä yhteistyöllä Suomen Keittiömestarit ry:n kanssa”, jatkaa Jaakko Seppä.

Tutustu Fazerin ammattilaisille suunnattuihin Menestyksesi reseptit -nettisivuihin osoitteessa www.fazerpro.fi

Lisätietoja: Keittiömestari Jaakko Seppä, Fazer Leipomot Oy, tuotekehitys jaakko.seppa@fazer.com, puh. 020 729 6983.

Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazerin missio on luoda makuelämyksiä. Fazerin menestys on sen perustamisesta lähtien vuonna 1891 perustunut parhaaseen tuotteiden ja palvelun laatuun, rakastettuihin brändeihin, osaaviin ihmisiin ja vastuulliseen toimintatapaan.

Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli yli 1,5 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin. Lisätietoja www.fazer.fi