UUTISET

Suomen Brysselin-suurlähetystö hakee ammattitaitoista kokkia

Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinto/Suomen Brysselin-suurlähetystö hakee ammattitaitoista kokkia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 15.01.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Kokin tehtäviin kuuluvat Suomen Belgian-suurlähettilään ja Suomen EU-edustuston virkamieskunnan edustustilaisuuksien (mm. lounaat, illalliset, vastaanotot) suunnittelu ja toteuttaminen lähettiläiden virka- ja edustusasunnoissa ja kanslian kokoustiloissa.
Kokilla on kokonaisvastuu edustustilaisuuksien aterioiden menusuunnittelusta, kustannuslaskennasta ja ruokatarvikkeiden hankinnasta edustavaan toteutukseen ja esillepanoon saakka. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Edustustilaisuudet vaihtelevat muutaman hengen lounastilaisuuksista muutaman sadan hengen vastaanottoihin.
Tehtävään haetaan alan ammattilaista, joka haluaa omalla työllään edistää suomalaisen ruokakulttuurin tunnettuutta Belgiassa. Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa koulutusta, suomalaisen ruokakulttuurin tuntemusta ja monipuolista kokemusta vaativista alan tehtävistä sekä vähintään tyydyttävää suomen ja englannin kielen taitoa. Välttävä ranskan kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, joustavuutta, palveluhenkisyyttä ja työtä pelkäämätöntä otetta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn kansainvälisessä ympäristössä, jossa arvostetaan hyvää ruokaa.
Työsuhteeseen sovelletaan Belgian lainsäädäntöä. Hallinnollisesti tehtävä sijoittuu Suomen Brysselin-edustustojen yhteishallinnon alaisuuteen. Työntekijän pääasiallisina työskentelypaikkoina ovat Suomen Belgian-suurlähettilään virka-asunto ja Suomen EU-edustuston ja suurlähetystön kanslia.
 
Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Tarkat tiedot turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista supo.fi.
 
Lisätiedot hallintopäällikkö Anu Vuori-Kiikeri, anu.vuori-kiikeri@formin.fi,
puh. 00 32 2 28 78 411.
 
Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään lähettämään viimeistään tiistaina 28.11.2017 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi.eue@formin.fi.