UUTISET

KEITTIÖMESTARI Viking Linen laivoille!

”Vähän enemmän tunnetta” – Tule kehittämään Itämeren parhaita makunautintoja!

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Haemme sinua, joka olet luova ja jolla on kyky motivoida tiimisi luomaan unohtumattomia makunautintoja vieraillemme. Samalla kykenet johtamaan toimintaa myynti- ja tulostavoitteellisesti. Olet positiivinen ja avoin, aloitteellinen ja vastuullinen. Työskentelet systemaattisesti ja itsenäisesti. Sinulla on kyky ratkoa ongelmia etkä pelkää työskennellä paineen alla.

Keittiömestari (maissa keittiöpäällikkö) vastaa laivan keittiötoiminnasta ja toimii yhteistyössä ravintolatoiminnon kanssa luodakseen uusia makuelämyksiä vieraillemme. Hän johtaa keittiön- ja ruokavaraston toimintaa joka käsittää vastuun laadusta, ruokakatteesta, logistiikasta ja henkilökunnasta. Keittiömestari raportoi laivan intendentille sekä varustamon keittiömestarille pääkonttorissa.

Sinulla on keittiöalan koulutus ja dokumentoitu monivuotinen kokemus esimiehenä toimimisesta ja aito kiinnostus ruokaan.  Pystyt kommunikoimaan suullisesti ja kirjallisesti suomeksi sekä ruotsiksi, muut kielet ovat meriittejä.

Työpaikka on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?  Rekisteröi hakemuksesi kotisivullamme www.vikingline.com tai Intra/personal/sök jobb viimeistään 07.05.2017 mennessä.

Hae KEITTIÖMESTARIN avointa työpaikkaa jo tänään!

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa M/S Mariellan Intendentti +358 40 631 68 89, keittiömestari Bengt Mattsson puh.no +358 (0)18 27000, tai Ravintolapäällikkö Bodil Ståhl +358 40 5154 789.